„Преспав“ започнува со новата сезона

14 декември, 2020
„Преспав“ започнува со новата сезона

Македонската серијата „Преспав“ повторно ќе ја гледаме на малите екрани.

Новата сезона ќе започне да се емитува на МРТ1 од 18 декември (петок) во 20:15 часот. Погледнете го и официјалниот трејлер за петтата сезона.