“Промашена”, првата балада на Анастасија Ражнатовиќ!

10 мај, 2020
anastasija

Анастасија Ражнатовиќ ги израдува фановите со својата нова песна која се вика “Промашена”. Оваа песна, како што изјавила Анастасија, е балада.

– Ова е песна која повеќето девојки ја имаат доживеано во некој емотивен однос во кој ределе грешка за грешка…Со текот на времето поминува сè, па дури и болката. Или едноставно се учите да живеете со неа. Иако среќата е тука некаде, зад аголот. Пуштете ја да ви се доближи. Колку и да ви изгледа безнадежно сè, во моментот на омраза и каење важно е да знаеме дека секој го чека својата среќа и дека животот сепак е убав и покрај сите разочарувања и каења- напишала Анастасија.

Еве ја песната: