НА НАЈСИМПАТИЧЕН НАЧИН ГО ПОБЕДИ НАЈГОЛЕМИОТ СТРАВ: Портретот на Ким Кардашијан со семејството ја крие ОВАА ТАЈНА! (ФОТО)

5 ноември, 2020
309825_profimedia0564817584_ff

Вака се надминуваат стравовите!

Познатата sвезда Ким Кардашијан, нејзиниот сопруг Канје Вест и нивните четири деца се маскираа во семејство на шарени пајаци и го воодушевија Светот!

Арахнофобијата, односно стравот од пајаци, е нешто со што Ким се бореше долго време, а сега реши да се справи со тоа на најсимпатичен можен начин!

Целото семејство беше маскирано, и патем тие, секоја година прават портрет по повод Ноќта на вештерките во соодветни костими.

Вака изгледаше тоа оваа година!