Најголемиот фан на Џена Џејмисон: Ќе бидете зачудени! (ВИДЕО)

13 септември, 2020
џена

Некои порано собирале автомобили или салфетки како деца, но ова момче од Канада својот живот го посвети на собирање порно филмови.

Како „најголем обожавател“ на филмови за возрасни, тој собираше ДВД-изданија повеќе од две децении, како и постери и фотографии.

Сега тој конечно ја комбинираше целата колекција и направи „ѕид на славата“ во неговиот стан.

 Впечатливата позиција на ѕидот и припаѓаше на познатата Џена Џејмисон, а околу неа беа врамени фотографии од други порно sвезди, секако со автограм.

Секако, има и завидна колекција на филмови … Погледнете во собата на љубител на порно индустријата во следното видео.