(НЕ)ВОЗМОЖНА МИСИЈА: Актерот гради село без Корона

4 јуни, 2020
sdfgb

Филмот „Невозможна мисија 7“ беше еден од првите чие снимање беше стопирано поради корона вирусот.

Том Круз и екипата биле итно евакуирани од Венеција, каде што снимале, пред Италија да биде погодена од страшната пандемија.

Сега снимањето треба да продолжи, а Круз, кој воедно е и главен актер и продуцент, планира да изгради „село без корона“, така што снимањето ќе биде целосно безбедно за тимот.

„Том, заедно со продукцијата, го презеде напуштениот воен објект во Оксфордшир, каде ќе гради комплекс целосно заштитен од вируси.

Така, ѕвездите ќе живеат во приколки во „Томс село“, што е безбедносна постапка поради короната, но и поради фактот дека би било многу тешко да се најде хотелско сместување за сите нив во Британија во моментот.