Вељко Ражњатовиќ го „пукнаа“ емоции

3 јуни, 2020
veljko-ceca-raznatovic-bogdana-rodic-ataimages-e1574337111392

Богдана Ражњатовиќ наскоро треба да се породи, а за тоа време Вељко се поветил на тренирањето и на неговото омилено хоби, одгледување кушиња.

Тој на својот Instagram профил објавил фотографија на две мали кутриња кои решил да ги задржи.