Новак Џоковиќ зададе нова задача: “Цреша” предизвикот стана хит на Инстаграм!

6 јуни, 2020
novak-djokovic-i-want-to-choose-what-s-best-for-my-body-
  • “Цреша” предизвик со Вигор во неговиот двор. Млад е, шармантен, но малку  со малку “краток” скок. “ – напиша тенисерот во објавата на Инстаграм.

Како цел на предизвикот, Новак наведува дека мора да  дофатите цреша со скок од место.

Сепак тенисерот дозволи мал залет со еден чекор, а тој и Вигор, кој инаку тренира фудбал, успееа да дофатат цреши кои беа на висина од 5 метри.