Објавена СТАРА Слика на ЦЕЦА И ГАГИ ЏОГАНИ, сите мислеа дека тоа е АНА НИКОЛИЧ: Фотографијата е смешна! Погледнете сами, пишете ни во коментарите ако забележите сличност …

28 април, 2020
756441_cc_ls

На Инстаграм се појави фотографија, на која се прикажани Светлана Цеца Ражнатовиќ и Гаги Џогани, а со нив е уште еден маж за кој сите мислеа дека е пејачката Ана Николиќ.


Фотографијата е толку смешна, внимавајте на сличноста и проценете сами. – Мислев дека ова во левиот агол е Ана Николиќ – еден од коментарите што следуваше.