„Оne Direction“ се враќаат на сцената?! Момците подготвуваат „лудило“ за десеттиот роденден!

24 јули, 2020
rtrtrt


Со помош на членот на жирито на X- Factor Симон Коуел (60), тие формираа популарен бенд во 2010 година, кој се здоби со светска слава. Пред десет години момците не ни замислуваа дека ќе постигнат планетарен успех, а нивните песни постигнаа огромен успех и благодарение на нив освоија милиони фанови. Секоја година издваа нов албум, а имаше вкупно пет: „Up All Night“ (2011), „Take Me Home“ (2012), „Полноќни сеќавања“ (2013), „Четири“ ( 2014) и „Made In the AM“ (2015).

Are One Direction Still Friends? Feud Update & Explainer

Деновиве се одбележува десетгодишнината од формирањето на групата. Во последните четири години момците не објавија ништо поврзано со поранешниот бенд, но сега, за прв пат, тие рекоа дека подготвуваат нешто за нивните најверни фанови по повод годишнината. Сите се надеваат дека бендот повторно ќе се соедини, но, најверојатно, тие само ќе отворат нова веб-страница која ќе ги објави сите важни информации за групата, почетоците и соло кариерите на членовите на групата, кои сè уште се успешни денес. – Ова е најдоброто нешто што можеше да се случи, да се подобри оваа 2020 година малку. Што и да подготвивте е одлично – напишаа најверните фанови.