Ова е апликација што ја користат многу познати, неверојатно го менува изгледот на лицето!

6 јуни, 2020
severina

Веројатно и вие, како и многу смртници, честопати скролате низ Инстаграм и се прашувате како е можно сите познати личности да бидат толку прекрасни.

Денес, има многу апликации кои го менуваат изгледот на телото, висината, тежината, светлината, има илјадници филтри и други алатки кои уредуваат фотографии, но Face App, апликација за уредување на селфиња, е нешто сосема друго. Таа го менува изгледот на лицето и и дава на секоја просечна девојка изглед на филмска ѕвезда.

Сепак, неопходно е да се купат филтрите, за да немате кругот со вистинскиот изглед на вашето лице и логото на апликацијата. Филтрите чинат околу 50 евра.

Земавме необработени фотографии од неколку познати личности и обработивме во апликацијата.