Овие црвенокоси девојки воодушевија милиони гледачи, проверете зошто?!

5 мај, 2020
Овие црвенокоси девојки воодушевија милиони гледачи, проверете зошто?!

Лијана Блекбурн е кореограф и инструктор во студио за танцување, а со танцот кој деновиве се прошири на социјалните мрежи, таа успеа да го запали интернетот. Иако снимката е настаната во 2018 година, таа деновиве повторно се прошири на социјалните мрежи, веројатно затоа што гледачите не можат да ја извадат од глава.

Погледнете го подолу танцот што повторно ја запали публиката, но видеото го гледате на ваш сопствен ризик, бидејќи нема да можете да се соземете толку лесно.