Покажувајки ја тетоважата: Силиконите на Сандра Африка ги запали социјалните мрежи!

27 април, 2020
Naslovna

Пејачката Сандра Африка направи кратко видео за да ја покаже својата нова тетоважа!

Проблемот настана кога никој од оние кои ја пратат дури и не ја ни забележаа тетоважата …

Причината за ова е деколтето кое Сандра го носеше на видеото со што стана јасно дека не носи градник. Пејачката се снимаше „одозгора“, убаво прикажувајќи ги атрибутите, и дури тогаш се гледаат цвеќињата на рамото. Повторуваме – на рамената! Гледајте таму!

https://twitter.com/SandraAfrika/status/1254118296607211521?s=20