После сите патетики кон поранешната сопруга, Бен Афлек конечно ужива во новата љубов

11 јуни, 2020
ben 0

Нивната врска станува се посериозна откако започнаа да се изолираат заедно со пандемијата на коронавирус.

Бен Афлек и Ана де Армас се чинеа заљубени додека шетаа и завршуваа тековни обрвски во Лос Анџелес.

За нивната опуштена прошетка, актерката Ана изгледаше шик во црн чипкав фустан со висок шлиц, додека Бен вовлече маица со испис на родниот град Бостон.

Двојката ги следи потрените локални правила за заштита од корана вирусот.