Повторно си поиграла со Фотошоп. Овој пат Сораја си ја продолжила раката

10 август, 2020
Untitled-2.psdдффф


Сораја моментално го поминува летото во Монте Карло, каде позираше во цветна комбинација во која уште еднаш се истакнаа силиконските гради. Немаше ни недостаток на коментари …

Дека таа знае да претера со уредување на објавите, покажа дури и сега…