Позната водителка 2 години ТАЈНО ЈА СНИМАЛА ИНТИМАТА со дечкото: неговата реакција е ШОКАНТНА!

21 септември, 2020
ВОДИТЕЛКА НАСЛОВ

Џо го снимаше својот партнер тајно

Џо го снимаше својот партнер за потребите на нејзиниот подкаст „Тајно го снимаш своето момче“. Така, две години тајно ги снимаше нивните разговори и ги емитуваше за да ги слушне целиот свет.

Можете исто така да ги слушнете нејзините пријатели како ги коментираат тие разговори на подкастот, а Мет не знаеше ништо. Дури и дека подкастот е многу слушан (1,4 милиони слушатели) и дека тој е вистинска ѕвезда.

Откри дека светот го слуша по 100-тата епизода, која беше емитувана во живо на 26 август. Не му пречеше. Напротив, тој беше задоволен од популарноста што ја стекна.

Џо рече дека нејзиното момче најпрво било шокирано, но дека бил пресреќен поради коментарите за подкастот во кој тој е наречен апсолутен крал на комедијата, а емисиите се вистински скапоцени камења.

„Не бев сигурен ниту што е подкаст, па ми требаше време да го откријам сето тоа“, рече, Џо секако, ја сними својата реакција и го сподели со слушателите.

Радио водителот додаде дека немало поголеми подготовки пред снимањето затоа што „не можете ни да се подготвите ако не знаете дека ве снимаат“. Таа работеше на изложбите во соработка со еден продуцент, а Џо е многу задоволен од резултатите. Тој дури и не знаеше дека е толку многу забавен, па се смее на сопствените шеги.

“Луѓето велеа дека сум легенда! Ако ова ги радува, јас сум задоволен”, рече Мет.

Џо рече дека разбрала зошто луѓето ја критикуваат, но дека нејзината вистинска желба е да направи ѕвезда од момчето. Сега подготвува специјално шоу за Божиќ. Таа стравува дека можеби нема да биде успешна како претходните, бидејќи сега знае дека го снима, но тој вети дека нема да се смени.

Неговата природност е точно тајната на успехот на подкастот, верува Џо и овој вид програма може да донесе 7,6 милиони евра годишно.

Па, верувате ли дека цело време не знаеше дека девојчето го снима?