Познатиот актер кој ја смени својата вера поради девојка, со нова извајава поради која семејството му сврти грб!

4 јуни, 2020
h_55010673_1000x0

Познатиот актер Кристијан Бејл, ја променил својата вера и преминал во православие откако се оженил со манекенка со српско потекло.

Странските медиуми информираат како неговата мајка и сестра биле против оваа врска, но актерот не се откажал од љубовта, а дури изјавил дека децата ќе му зборуваат српски.

Неговата избраничка е Сандра Блажиќ, која е постара 4 години од Кристијан (46), а нејзиното семејство емигрирало во Америка во текот на 60-тите години .

И додека неговата сопруга блеска, папараците со денови зборуваат дека Кристијан не личи на себе бидејќи многу ослабел и деке „не е ни пола човек“ од она што бил.