Праскичка запеала “Volim te”, Анастасија и упатила два збора

4 мај, 2020
turbo 1

Младата пејачка Ангела Ивановиќ, позната како Праска, во својот настап ја извела песната “Volim Te” и ја воодушевила Анастасија Ражнатовиќ.

Откако ја слушнала младата Ангела како ја пее нејзината песна, Анастасија ја споделила објавата на своето “story”.

– Неверојатен талент- напишала Анастасија и додала емотикон срце.

За потсетување, Праска се нашла на мета на јавни осудувања заради нејзината интимна снимка која кружи на интернет, на која наводно е таа.

Пејачката демантирала дека таа е на снимката.