Природата не ги толерира глупавите луѓе!

30 април, 2020
природа

Оние кои едвај чекаат да се вратат во природа, не се свесни дека понекогаш и одат на нерви (на природата).

Несреќниците од компилацијата во прилог на своја кожа почувствувале дека природата не толерира глупости, па се соочиле со болка на повеќе начини.

Оваа важна лекција треба да се научи, особено оние кои по изолацијата мислат дека ќе се вратат во природа и од неа очекуваат топла прегратка.