Провоцира, но не дозволува коментари на нејзина сметка: Нивес вребално се пресмета со еден од хејтерите

10 мај, 2020
nives

Нивес Целзиус ги искористи сончевите денови да ужива на терасата, но и малку да вежба. Како што се сподели со нејзините следбеници, таа ужива во тренингот.

„Тренингот е позабавен во бои. Денес сум црвена“, напишала таа покрај фотографијата на која позира во црвено боди.

Како и секогаш кога станува збор за Нивес, објавата ги привлече хејтерите.

https://www.instagram.com/p/B_61jjhnk1U/?utm_source=ig_embed

„Зошто воопшто се облекува, подобро гола нека види ќерка и каква мајка има“, напишал оној со кого лично се справила Нивес.

„Мајка ти мора да се сонча во костум за нуркање“, одговори таа.