Раперката се породи во тајност: Иги Азалеа откри дека има син

11 јуни, 2020
d1-e1573065556883

Познатата раперка Иги Азалеа ги изненади своите фанови кога откри дека се породила во тајност. Имено, во својот пост на Инстаграм, таа откри дека има син.

– Чекав вистински момент да кажам нешто, но чувствував како времето да минува повеќе и повеќе, сфаќам сè повеќе дека секогаш ќе се чувствувам вознемирено да споделувам вести што се гигантски за светот – напиша Иги и додаде:

– Сакам неговиот приватен живот да биде зачуван, но би сакал да појаснам дека тој не е тајна и дека го сакам – изјави раперката, кој не откри кога се роди момчето.