Решил да го испере аутото после 38 години :) Можел да причека и 40 за да му прави златна свадба :)

27 април, 2020
Решил да го испере аутото после 38 години :) Можел да причека и 40 за да му прави златна свадба :)

По речиси три децении во гаража, Мерцедес класик излезе на виделина и го прими третманот што го заслужува.

Ако мислевте дека вашиот автомобил е напуштен, проверете го овој подолу што никој не го допрел од 1982 година. Тогаш сопственикот го паркирал во мала гаража и го оставил на милост и немилост на времето. Срамно е, затоа што се работи за  Мерцедес 280 SL, прекрасен класик.

Бил покриен со прашина, измет од птици и сè што можело да го снајде во оваа гаража, но сега Мерцедесот добил целосен третман за разубавување од страна на специјалист од АММО NYC. И да, сето тоа е направено без знаење на самиот сопственик на автомобилот, така  што изненадувањето е уште поголемо.