Роби Вилијамс и Ајда Филд ја исклучуваат можноста да прават свое реално ТВ-шоу од една причина

7 јуни, 2020
ѕуикјнкј

Не е изненадувачки што на парот, кои се појавија заедно на The X Factor, им се понуди шанса да направат реална ТВ-емисија со своите деца (како оние на Keeping Up with Kardashians или, пак, The Osbournes). Но, постои многу специфична причина зошто тие сè уште не се согласиле на какви било претстави, како што откри Ајда за The Sun. „Никогаш не би кажала никогаш , а и претходно сме имале такви понуди“, рече таа. „Но, во моментов нашата приватност и заштита на децата е важна за нас. Значи, сè уште не е на палубата.

„Децата не се ни доволно возрасни за да знаат какви се последиците од тоа. Би било неправедно да се направи тој избор за нив и има многу работи што доаѓаат со изложеноста. „Треба да го предвидиме сето тоа, добрите и лошите страни. Не сакам да ги ставам во таа позиција“. И покрај тоа, Ајда мисли дека нејзините деца би направиле убаво шоу, велејќи: „Тие се навистина смешни, бучни деца. Тие експлодираат со уникатноста“.