Што се случува кога Ефто Пупиновски му пее на Џон Траволта?

9 јуни, 2020
ефто

Една од најпознатите народни македонски песни која постојано се нарачува во кафани, се пее на свадби и на сите прослави е хитот на Ефто Пупиновски- “Туѓа со бескрајно”

Но што ќе се случи кога Џон Траволта ќе ја слушне песната? Погледнете!