Со Памела сними домашен филм, а сега се бакнува со 24-годишна …

4 октомври, 2020
пан

Повеќето најмногу го паметат по неговиот бурен брак со sвездата на „Спасувачка служба“, јавни испади, но и домашно порно што го снимија на меден месец во Мексико …

Не знам дали моите синови го гледаа видеото, но знам дека знаат за тоа. Тие знаат отприлика сè што може да се знае за мене поради глупавиот интернет. Не разбирам зошто сите се толку опседнати и импресионирани од тоа – рече Памела во една прилика.

Исусе, не знам со колку жени сум спиел. Навистина не знам. Веројатно не толку колку што сите мислат. Дури и во најлошите моменти, јас сум прилично пребирлив – рече тој еднаш, додавајќи дека понекогаш неговите стандарди паѓаат откако испи неколку пијалоци.