Целото видео од “двобојот” Новак Џоковиќ и Енди Мареј во прилог :)

21 април, 2020
Целото видео од “двобојот” Новак Џоковиќ и Енди Мареј во прилог :)

За сите љубители на тенисот, навивачи на Џоковиќ или Мареј, Ви го приложуваме целото видео од нивниот двобој кој предизвика огромен интерес на социјалните мрежи. Говорат за своите фамилии, деца, како ја поднесуваат изолацијата, за тенисот и за се друго што ги интересире сите во светот на спортот.
Уживајте во видеото:)