Џони Деп конечно на Инстаграм. Неговото прво обраќање е нормално на тема корона вирус!

17 април, 2020
dzoni-dep-2-830x0

Никогаш не корисел социјални мрежи, но очиледно сега глумецот почувствувал потреба да го стори тоа.

Друг на списокот на одлични актери кој целиот свет го чекаше на социјалните медиуми е секако Џони Деп (56), кој конечно реши да го отвори својот официјален профил на Инстаграм.

Колку сите фанови го чекаа, покажа бројот на неговите следбеници. Тој за само шест часа собра еден милион и 100 илјади следбеници.

Неговата прва објава беше видео посветено на тема корона вирус.

драво на сите. Ова е мое прво искуство во светот на социјалното вмрежување, никогаш порано не сум го сторил тоа и никогаш не сум почувствувал некоја посебна причина за тоа, до сега – Деп започна да кажува изолирано.

Зраво на сите. Ова е мое прво искуство во светот на социјалните мрежи, никогаш порано не сум го сторил тоа и никогаш не сум почувствувал некоја посебна причина за тоа, до сега – кажа Деп

  • Да, сега е време да разговараме со вас. Овој невидлив непријател веќе предизвика големи трагедии и оштети човечки животи. Луѓето се болни и незаштитени. Тие се болни и се борат за здив. Луѓето умираат. Тие се плашат. Многумина се одвоени од своите деца и семејство како резултат на оваа идиотска глобална пандемија.
  • Некои ги загубија своите работни места, некои ги загубија деловните активности. Другите се на улица без заштита, нема засолниште, немаат опција за самоизолација … Затоа треба да си помагаме едни на други. За оние што ги сакаме, за целото општество. За себе, за светот и за иднината. Знаете, за момент изгледа дека рацете ни се врзани за грб. Но, нашите мозоци не се врзани и нашите срца не се врзани и треба да се грижиме. И преку грижа ќе си помогнеме едни на други
  • Како прво, бидете безбедни, грижете се за себе и останете во вашите домови. Треба да го направите најдоброто од ова и покрај околностите. Времето во изолација може да биде одлично за учење. Да не жалите за изгубениот ден утре. Денес е тој ден. Креирај нешто денес. Направете нешто што може да разубави нечиј ден – рече Деп