Елен има имот вреден 188 милиони американски долари, а вели дека се чувствува како во затвор

10 април, 2020
Елен

Водителката, исто така, привремено го снима својот популарено шоу ‘The Show Ellen DeGeneres’ во удобноста на сопствениот дом, откако студиското производство беше прекинато со пандемија на корона вирусот.

Американската презентерка Елен Деџенерис (62) доби голем број критики на социјалните мрежи, откако ја спореди нејзината изолација за време на пандемија со затвор во својот луксузен дом.

Елен се има стекнато со големо богатство, проценето на повеќе од 3 милијарди долари, и живее во Калифорнија на луксузен имот вреден повеќе од 188 милиони долари. Во удобноста на нејзиниот дом, таа истовремено го снима и своето популарено шоу ‘The Show The Ellen DeGeneres’, откако студиското производство беше скратено поради пандемија на вирусот корона.

Откако поминаа три недели во карантин со сопругата Порција де Роси (47), таа се пожали на една од своите емисии за нејзината моментална состојба.

– Ова е како затвор, всушност. Во основа сум во иста облека 10 дена и сите се геј – рече водителката.

На голем дел од нејзините гледачи и следбеници овие коментари им засметаа, па затоа коментираа дека е дефинитивно „навистина тешко“ да остане во огромен дом, додека само вратата ја дели од остатокот од светот. Јасно е декатаа се обиде да направи шега, но многумина реагираа поинаку.

„Луѓето буквално умираат во затвор од овој смртоносен вирус, додека Елен се шегува за тоа. Илјадници луѓе се наоѓаат во вистински затвори, надевајќи се на најдоброто, без сапун и основна заштита – коментира телевизиската критичарка Керолин Фрамке.

Елен и Порција имаат неколку имоти, а моментално се наоѓаат на оној сместен во Санта Барбара. Куќата е направена на големо замјиште, има осум спални соби, 10 купатила и базен.