Гага и Аријана другарки од мали нозе: Објавија фотографија од средно училиште! Нема да им верувате на сопствените очи

5 јуни, 2020
гага

Покрај тоа што неодамна објавија нова песна во дует, заедно снимија одлично видео, Аријана Гранде и Лејди Гага направија нешто друго што не развесели минатиот викенд. Најверојатно затоа што станале најдобри пријатели на снимањето на „Rain on Me“.

Еве ги фотографиите од алманохот од средното училиште на новите најдобри другарки: