Интересни појавувања на Лејди Гага

15 април, 2020
gaga nsalovna

Лејди Гага никогаш не отстапува од драматичен стајлинг. Секоја фаза од нејзината кариера се дефинира со нов стил. Од фустан од месо, до розовата каубојска шапка, секогаш ја оставала публиката зачудена од нејзините бестрашни избори. Ова е само дел од нив