Ја одобрував секоја лага на Луна! Ме користеше, јас бев слаба: Анабела призна што направила за нејзината ќерка! (ВИДЕО)

3 мај, 2020
луна

Анабела призна дека ги одобрувала лагите на нејзината ќерка Луна Џогани, која порано ги кажа во врска со Марк Миjковиќ.
Имено, познато е дека ноќта што Луна ја помина во станот на Ненад Синѓелиќ Гастош беше клучна за Миjковиќ да стави крај на неговата врска со Џогани, а Анабела продолжи да му се жали за здравјето на Орозовиќ.