Каков блам! Мислевте дека Жизел има совршен брак со Том, но тој откри за нивната криза!

12 април, 2020
2196747_profimedia0330850597_ls

Том Брејди, кој е сопруг на моделот Жизел Бундхен, откри дека неговата сопруга не е среќна во бракот веќе две години.

Поточно, тој вели дека таа сметала дека неговата грижа за семејството не е доволна.

„Таа тврдеше дека единствената работа што ме интересира е фудбалот, дека никогаш не сум бил присутен и дека грижата за куќата, децата и семејството е само нејзин товар“.

Не обрнував многу внимание на тоа и кога одев на тренинг или подготовка, таа ми поставуваше прашања како што се: „Добро, а кога ќе ги завршиш работите околу куќата?“, Рече Брејди во една емисија.

Тој на крајот го напуштил теренот заради семејството, затоа што сфатил дека тоа е најважно за него.

Откако се откажа од професионалниот спорт поради семејството, Брејди, како што кажува, се чувствувал незадоволен и огорчен, поради мислите и пререкувањата на неговата сопруга, а најлошото било кога таа му напиша писмо во кое му кажува што чувствува за нивниот брак .

„Таа ми напиша писмо што го чувам и го читам постојано, во кое таа ми рече, меѓу другото, дека она што беше добро и она што фунцкионирало пред 10 години нема да функционира добро сега, затоа што сме тргнати по различни патеки“, додаде тој.