Колапсот на семејниот бизнис не ги скрши! Сопругата на Џејми Оливер сака шесто дете!

26 април, 2020
jamie

Сопругата на славниот готвач Џејми Оливер, Џулс, отворено изјавила дека сака шесто дете. Џејми и Џулс веќе се родители на пет деца: Попи (18), Дејзи (17), Петал (11), Бадија (9) и Ривер Рокет (3), кои биле дел од емисиите на нивниот татко. Но, нивната мајка изјавила дека сака да им се зголеми семејството.

“Сакам да продолжам да раѓам додека можам. Веројатно ќе престанам да размислувам за тоа кога ќе имам 47 години”, изјавила Џулс која сега има 45 години, иако признала дека да се има пет деца е навистина исцрпувачки.

Џејми пак, изјавил дека нашол начин како да му се зголеми семејството. “Во петок навечер и подготвувам на жената јадење со кари, а потоа добива масажа на стопалата. Од таквите моменти се родија петте деца. Сакам да ја правам жена ми среќна и ако за тоа се потребни кари и масажа, тогаш се предавам целосно на тоа”