Луна повторно со драматични испади! Додека таа беше во солзи, Марко лежеше на неколку метри од неа

7 мај, 2020
луна

Иако на забавата таа го покажа друото лице со кое остави впечаток дека престанала да страда за Марко Миjковиќ, Луна Џогани јасно стави до знаење колку е тешко за неа што не е повеќе со своето поранешно момче.

Додека се емитуваше емисијата „Радио Амнезија“, а Марко лежеше во кревет, Луна отиде во соблекувалната.

Таму таа ги зграпчи работите од Марко од полицата и почна да ги бакнува и мириса неговите низ солзи.

За тоа време, Марко немаше поим што се случува само неколку метри од него …

После неколку моменти, Луна ја бакна маицата уште еднаш, а потоа ја преклопи и ја стави на полицата, по што отиде до огледалото и ги избриша солзите за да може да се излезе од гардеробата.

Погледнете како изгледаше тоа: