Марко СЕКСУАЛНО ја возбуди Луна! Без пардон го направи ова пред сите: Oткриен е фетишот на Џогани!

28 април, 2020
Марко СЕКСУАЛНО ја возбуди Луна! Без пардон го направи ова пред сите: Oткриен е фетишот на Џогани!

Веселиот предизвик на Големиот шеф продолжи, а додека Менсур му се мешаше на Гаги Џогани во играта, на неколку метри подалеку, ќерката на Гаги уживаше со своето момче.

Колку уживаше Луна Џогани, зборува и нејзината насмевка на лицето кога Марко Миjковиќ и го донесе стапалото до лицето. Потсетуваме, Луна уште од првата сезона на „Задруга“ не ја крие својата љубов кон убавите машки стапала, а таа го покажа своето задоволство и денес. Се чини дека сè повторно цвета помеѓу Луна и Марко.