Не можеше да го скроти ниедна, а сега не го трга погледот од 15 години помладата убавица! Погледнете зошто…

12 јуни, 2020
сдгдрг

Познатиот италијански мотоциклист и светски шампион Валентино Роси отсекогаш ја држеше титулата на еден од најпосакуваните мажи во светот на спортот, што ниту една жена не можеше да го смири или скроти, но се чини дека некои работи се смениле со текот на годините. Така, денес, 41-годишниот Валентино неодамна беше снимен во размена на страсти и нежност со 15-години помладата девојка Франческа Софија Новело, од која ретко ги трга очите, а сосема е разбирливо зошто. Парот бил фатен како пловел на луксузна јахта, придружуван од пријатели. Двојката е заедно уште од 2018 година, а сè укажува на тоа дека дивиот Валентино пронашол сродна душа во Софија бидејќи тие биле скоро неразделни уште од самиот почеток на врската.