Откриени детали за договорот на Кристијан Голубовиќ со Пинк! Се спомнува сума од пола милион евра!

25 април, 2020
кристијан

Конечно е потврдено она за што се шушка во последните неколку денови, а тоа е влегувањето на Кристијан Голубовиќ во новата сезона на “Задруга”.

– Кристијан пред три дена потпишал шестмесечен договор со продукцијата на износ од 150 илјади евра, од кои 50 илјади евра ќе добие однапред. Исто така, постигнал договор да добива месечен хонорар од 25 илјади евра. Кога ќе истече договорот, Кристијан ќе може да го продолжи за уште три месеци, со оглед на тоа дека шоуто трае девет месеци. Ако одлучи да излезе, нема да плаќа казнени пенали. Освен тоа, продукцијата нема да го тужи дури и ако го напушти имотот пред истекот на првичниот договор.

– Точно е дека кажав дека не влегувам без Јасмина Меденица. Кој ќе ме храни и кој ќе ми ги мие нозете ако таа не влезе? Моето учество без неа нема никаква смисла- изјавил Голубовиќ.

– Би било чудно да не добијам голем хонорар. Мора да се знае кој носи гледаност. Договорот секогаш мора да биде на обострано задоволство. Ако за девет месеци не излезам од имотот со половина милион евра, тогаш ништо не сум направил.

-Тоа ќе биде невидено шоу. Се радувам што ќе бидам во него со сите стари играчи- заклучил Кристијан.