Погледнете ги најскапите свадби на познатите личности! Се започна со Брена, но една сè уште е НАЈГЛАМУРОЗНА

24 август, 2020
Погледнете ги најскапите свадби на познатите личности! Се започна со Брена, но една сè уште е НАЈГЛАМУРОЗНА

Погледнете ги најскапите свадби на познатите личности! Се започна со Брена, но една сè уште е НАЈГЛАМУРОЗНА

Свадбите на јавните личности привлекуваат големо внимание и сите би сакале барем за еден момент да погледнат што се случува на овие гламурозни прослави.

Меѓу најскапите свадби, онаа на Брена и Бобо е секако водечка, а на видеото можете да видите кои свадби се меѓу најгламурозните на српската  сцена во последните неколку децении.