Поранешните сопружници свртеа нов лист! Анџелина и Бред го сакаат најдоброто за своите деца, но на ова никој не се надеваше!

11 април, 2020
Capture

Разводот на Анџелина Џоли и Бред Пит и години подоцна е главна тема на многу разговори, особено кога поранешните сопружници „фаќаат свиок“ каде што никој не очекува. Имено, според странските медиуми, тие решиле на своите наследници да им дозволат традиционално образование, што досега не било случај.

Децата до сега се школуваа дома, па овој пресврт направи голем бум во јавноста, особено затоа што Анџелина отворено веруваше дека така е најдобро. Не е познато како или зошто актерката се предомислила. „Ме фрустрира фактот што малку научив во државно училиште. Затоа мислев дека е подобро вака“, објасни Џоли своевремено.