ПОСЛЕ ОДМОРОТ НА МАЛДИВИ, ДАРА БУБАМАРА И НЕЈЗИНИОТ ДЕЧКО СЕ РАЗДЕЛИЈА! Секој отиде на своја страна

5 септември, 2020
811741_dara_ls

Пејачката Дара Бубамара беше на пат со своето ново момче Тони кој е 24 години помлад од неа, а сега и двајцата се вратија од Малдивите каде уживаа.


Двајцата се вратија во Белград, а потоа секој се врати на своите обврски. Дара објави видео и покажа дека оди во Хрватска, додека нејзиното момче Тони ја посети салата и започна да тренира.