Кога мајка и ќерка ќе се фатат за гуша пред камери во живо :) циркус во боја (ВИДЕО)

23 април, 2020
Пресметка помеѓу Анабела и Луна! Паднаа тешки зборови (ВИДЕО)

Веднаш по емисијата „Прашања на гледачите“, Анабела Атијас и Луна Џогани се фатија за гуша. Потсетуваме дека за време на шоуто, Анабела тврдеше дека Луна не е за заљубена во Марко Миjковиќ и дека таа глуми хармонична врска, а на Миjковиќ му се закани дека ќе го тужи.

Погледнете како се одвиваше хаосот во Задруга: