Приказната на ЛГБТ дружината продолжува. Денес нов циркус :) (видео)

24 април, 2020
лгбт

Во рамките задруга, и покрај фактот што повеќе не се заедно, Јована Томиќ Матор ја спомена бившата Сања Станковиќ – за тоа како и го одбележала роденденот во реалното шоу.

Истиот ден таа и испрати торта и честитка, така што задругата не можеше да издржи без да испрати важна порака од Белата куќа, велејќи дека многу би сакала да ја види по нашуштање на куќата.

Во продолжение слушнете ја оваа слаткоречивост: