Реалното шоу Психијатрија продолжува, а учесниците се борат да го зачуваат името. Уште едeн нервен слом од Луна!

28 април, 2020
luna

Марко Миjковиќ и кажа на Луна Џогани дека не може да ги надмине нејзините лаги поврзани за фактот дека се дружела со своето поранешно момче Гастоз, за кој не знаел.

Луна падна во очај, молејќи го Миjковиќ на колена да не ја остави, а потоа доживеа нервен слом. Почна да вреска, фрлајќи се пред себеси, а Марко се обидуваше да ја фати и да ја смири за да не се повреди.

„Не можам да живеам без него“, повторуваше Луна, кога на помош дојде Ермина Пасовиќ.

„Не им давај материјал на другите“, ја советуваше Ермина.

– Не ме интересираат другите, јас не можам да живеам без него, тој е мојот Марко. Не можам да го загубам, не можам “, повторуваше Џогани.