Шарлиз Терон удри жестоко по Стивен Сегал: Тој е смешен, никаков борец! Само го користи тоа што е огромен

26 јуни, 2020
fgfgfg

Убавата Шарлиз Терон во најновото интервју жестоко удри со зборови по актерот Стивен Сегал и истакна дека нема проблем да се дистанцира од него, со оглед дека не е баш омилена кај жените. Имено, во интервју за Хауард Стен, Шарлиз зборуваше за тоа како да се подготвиме за борбени сцени, односно сцени во филмови за кои е потребно добро познавање и употреба на воените вештини. И додека таа зборуваше на таа тема, ја искористи можноста и го повика својот колега Сегал, велејќи дека тој е само многу голем човек и дека не покажува никакви вештини, туку само го користи фактот дека е огромен и само ги турка луѓето. – Навечер, секогаш барам борци на Интернет или гледам како луѓето се борат. Па наидов на тоа чудно видео на Сегал каде тој „се бори“ во Јапонија, но тој навистина не е способен. Тој е едноставно неверојатно прекумерна тежина и ги турка луѓето – рече Шарлиз.


Шарлиз објаснила дека таа немала проблем да зборува за Стивен, затоа што тој не бил баш омилен на поубавиот пол Патем, во минатото неколку холивудски актерки зборуваа против Сегал односно тие правеа обвиненија дека тој се обидел да ги искористи сексуално.