Вељко со гордост ја покажа првата слика од својот син, а неговиот коментар ги насмеа сите

11 мај, 2020
в

За помалку од еден месец, Вељко Ражнатовиќ ќе стане татко на момче, а сега на Инстаграм се пофали снимката од ултразвукот и гордо го покажа својот син пред своите следбеници.

Со оглед на тоа дека пред неколку дена влезе во деветтиот месец од бременоста, Богдана заедно со сопругот Веjко отиде на еден од последните прегледи пред да се породи.

Гинекологот ја погледна состојбата на бебето на ултразвук, и им покажа на родителите една интересна работа, на која Веjко не можеше да одолее, и им се пофали на пријателите на Инстаграм.

Да потсетиме, Богдана веќе е во напредна бременост, затоа што влезе во деветтиот месец пред неколку дена. Како што е веќе познато, таа носи момче, кое ќе го носи името на неговиот покоен дедо Жељко Ражнатовиќ Аркан.