Жешка акција: Едо разменува нежности со љубовницата додека неговата сопруга гледа од дома!

30 април, 2020
акција

Добро е познато дека Едо и Драгана често имаат односи под чаршав, а пред почетокот на мисијата „Пашања на гледачите“ се разбудија страстите под него, а останува да се види дали нешто ќе се смени после оваа вечер и прашањата што ќе ги постават гледачите, кои , како и секогаш, ќе раскинат бројни  односи во „Задруга“.