Тијана Дапчевиќ прави ајвар со својот татко! (ФОТО)

29 септември, 2020
тити

Тијана Дапчевиќ (44) ужива во Драчево, во Македонија, од каде сподели видео со своите следбеници на Инстаграм каде прави ајвар со нејзиниот татко Велко Тодевски.

Поп-пејачката и нејзиниот татко ги воодушевија луѓето со начинот на комуникација, како и со бакнежот на Тијана со кој таа покажа нежност кон својот родител.

Не се плашиме од оган, сакаме да правиме ајвар – рече пејачката, по што го бакна својот татко.