Топ 6 најдобри задници на Балканот: Уживајте во жешки и голи фотографии!

4 септември, 2020

Некои од нив беа фотографирани покрај базен, некои сепак патуваа и испраќаа фотографии од егзотични дестинации, а ние ги издвојуваме најдобрите 7 познати балкански девојки, чии задник го обележа ова лето.

View this post on Instagram

#photoby @ana_djordjevic90 🏝️ 🌊

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

View this post on Instagram

Letujte u Srbiji 🍀 #summerinserbia

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

View this post on Instagram

🌞

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Чиј задник ви се допадна најмногу?