12 јули, 2020

Сопругата на Вељко Ражњатовиќ, Богдана денес на светот донесе машко дете на кое се горди родителите, а ќе го крстат Жељко, по Жељко Ражњатовиќ Аркан. Богдана се породила во 10:40, а после два часа откако излегол од клиниката Вељко бил пречекан од трубачи. Тој радосно викнал „Кинете ме“ и набрзо останал полу гол и почнал да „лепи“ пари на трубачите. „Се роди, се роди Жељко“ викала Цеца која стана баба на 47 години.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Вељко со искината маица слави пред породилно со своето семејство
Горе