Венди Вилијамс изненади: „Она што го правам се граничи со криминал“ – вели таа

17 септември, 2020
венди

Познатите личности се мета на скоро секој ден од бројни обожаватели, папараци и „сталкери“. Сепак, многу е поневообичаено кога улогата на воајер ја игра славна личност. Затоа признавањето на шефот на американската станица MSNBC, 56-годишната Венди Вилијамс, изненади многумина, пишува Пипл.

Имено, водителката призна дека губи време дома – шпионирајќи ги соседите. ‘Во близина има зграда и мојот прозорец гледа кон бањата на еден од соседите. Тушот е веднаш до прозорецот и гледам, не можам да си помогнам ’, признала водителката со смеа, иако веројатно не и е толку смешна на својот сосед.

„Низ прозорецот го гледам гол од глава до пети. Знам дека она што го правам се граничи со криминал. Јас “гледам“ и ‘мерам’, рече контроверзната Венди, која беше засрамена на почетокот на оваа година откако ‘дуваше ветер’ среде емисија во живо.

Во тој момент, таа и се обраќаше на камерата и зборуваше за жешката тема на денот, а кога малку се наведна настрана на нејзиниот стол, се слушна типичен налет на ветер. Венди како голем професионалец не обрна внимание на тоа и само продолжи да зборува, но снимката наскоро заврши на социјалните мрежи, каде што предизвика лавина од смеа и коментари.