Веселбата на семејството Ражњатовиќ продолжува во вилата на Дедиње

4 јуни, 2020
293999_veljko-raznatovic-03062020-0007--copy_ff

Богдана Ражњатовиќ се породи со машко здраво дете, кое како што викаат сите личи на таткото.

Мајката и бебето добро се чувствуваат, а трубачите во вилата Ражњатовиќ и понатаму го слават раѓањето на малиот Жељко. Неговиот татко Вељко и останатата фамилија од двете страни се веселат на песните на Цеца и нивни други омилени.